tirsdag den 3. april 2012

Tirsdags tips, tricks & gode ideer....


Jeg elsker opfindsomme mennesker!
Altså den slags mennesker, der finder på noget nyt eller forbedrer noget fordi det kan gøres nemmere, billigere, sundere eller smartere.
Og der findes en milliard (mindst!) af dem - heldigvis! Og de har gode ideer, så hvis du har ca 2 tomler og hænderne skruet fornuftigt på, så er her måske en ide, DU kan bruge ;-)

Vicks brusebads-tabletter


Billede og ide hugget her

Der er en masse forkølelse og influenza i luften for tiden, og hvis du er træt i skallen af snot, rødere end Rudolf om næsen af at blæse i hornet, så kunne disse TABS måske være noget for dig.
Ideen er, at man lægger én af disse ind på gulvet i brusekabinen mens man bader, den opløses efterhånden og afgiver essentiel oliedufte, der giver luft i næsen. Smart, ikk?!?!?

De er så opfundet af det store snot-væk-firma Vicks til en mindre formue pr. stk (har jeg ladet mig fortælle), og derfor er der en fiffig husmor i K'amerika, der har digtet sine egne. Dem får du opskriften på her. Du skal bruge:

Soda
Vand
Essentielle olier; euculyptus, rosemarin og lavendel
Muffinsform
Muffins papir-forme

• Bland soda og vand (og nej, det giver ikke sodavand, ha ha )til du har en tyk 'dej'.
• Tilføj 15 dråber af hver olie og bland
• Fordeles i muffinsformene med en ske, og lad stå ude i 12-18 timer.

Det bliver da ikke nemmere, eller???


 Den nye Imelda Marcos?


Skulle du ikke kende denne kvinde, kan jeg kort fortælle, at hun er enke efter Filipinernes 10. præsident. Hun har selv været involveret i politik, men er også kendt for enormt privat forbrug, og ikke mindst for sine 2700 par sko!

Uanset størrelsen på DIN samling af sko, vil jeg næsten æde min gamle hat på, at du har problemer med at få plads til dem alle sammen. Her kommer en løsning, hvis du har en hær af stilletter, der kæmper om pladsen:

Den og flere gode tips her:

Max-grill-vejrs-ude-bord!


Ja, det bliver jo ikke lige i påsken vi kommer til at grille, men derfor kan man jo godt bruge tiden på at gøre sig klar til at sæsonen sætter ind. Det kan du bl.a. med dette bord, hvor indsatsen sagtens kan bruges til ketchup, remoulade, sodavandsflasker osv.
(Jeg synes altså, at den er RET genial!)

Billede fundet her




Tilsidst får du lige nogle smukke ord at slutte af på - og tænke lidt over, måske....